9 augusti 2023

🚀 Lansering

Smyglansering: Skuldebrevsmall helt gratis

Välkommen till vår tjänst för säker och smidig hantering av skuldebrev – en lösning som förvandlar lånande och utlånande av pengar till en smidig, trygg och säker upplevelse.

Att låna ut pengar är en naturlig del av vårt liv. Ibland vill vi stötta våra vänner, familjemedlemmar, bekanta eller kollegor. Oavsett om det handlar om någon nära eller någon du värdesätter, är det avgörande att ha ett avtal som dokumenterar er överenskommelse.

En genuint fin gest som att låna ut pengar kan ibland skapa bekymmer om den inte genomförs på rätt sätt från allra första början. Att skriva ett skuldebrev i sig är kanske inte så svårt, men det är alla de små detaljerna runtomkring som kan göra det överväldigande och krångligt. Från hanteringen av återbetalningar till korrekt redovisning gentemot skatteverket.

Det är här vi kommer in. Vi strävar efter att skapa en tjänst som inte bara erbjuder praktisk hjälp, utan som också håller din hand genom hela resan. Vi förstår att att låna ut pengar kan vara en personlig och viktig handling. Därför vill vi underlätta processen för dig på ett sätt som gör det både smidigt och kostnadseffektivt.

Idag smyglanserar vi första steget i den resan, en smidig och enkel skuldebrevsmall som du kan använda, ladda ner och skriva ut helt gratis!

Hur fungerar det?

Du navigerar genom formuläret och fyller i dina uppgifter. Många fält är redan förifyllda med förslag och standardvärden. När du är klar klickar du på "Skriv ut". I utskriftsdialogen kan du välja att spara dokumentet som en PDF, eller skriva ut det direkt. Här överlämnar vi ansvaret till dig för signering och avbetalning. I framtiden vill vi vara med dig längre på resan.

Klicka här för att skapa ditt skuldebrev idag!

Vad väntar runt hörnet?

Vi håller ögonen på hur vår webbplats används och planerar att kontinuerligt lansera ny funktionalitet. Näst på tur står:

  • Utökad formulärfunktionalitet:

    Vi jobbar på att addera ännu fler smarta funktioner till formuläret, så att det blir ännu mer skräddarsytt efter dina behov.

  • Räntekalkylator:

    Vi har en kalkylator i görningen som hjälper dig räkna ut ränta och avbetalningar. Så snart den är redo kommer den ge en bättre översikt av lånearrangemang.

Har du några frågor eller synpunkter?

Vi är väldigt intresserade av att höra vad du tycker om tjänsten och hur vi kan göra den bättre. Kontakta mig personligen på lucas@skuldebrev.com – jag ser fram emot att höra från dig!

Tack för att du tog dig tid och vi hoppas verkligen att vår tjänst kommer bli till nytta för dig!

© Standardavtal Nordic AB 2024